Om oss
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 26 januari 2021

Om oss

Om GreenMatch

Luftvattenvarmepumppris.se drivs av GreenMatch.se. GreenMatch är en tjänst som erbjuder offertunderlag på gröna energikällor från leverantörer över hela landet. Genom att anlita Greenmatch sparar du tid och pengar. Våra leverantörer konkurrerar om att ge det bästa erbjudandet till det förmånligaste priset.

Så fungerar GreenMatch

Att anlita GreenMatch för offertbegäran är helt kostnadsfritt. Det beror på att återförsäljare av värmepumpar, solceller och grön energi är villiga att konkurrera om dig som potentiell kund. GreenMatch strävar efter att ge dig som konsument ett så bra underlag som möjligt till den produkt som du är intresserad av.

Vi värdesätter kvalitet och samarbetar enbart med välrenomerade och certifierade leverantörer. Om du gör en offertförfrågan via kontaktformuläret kontaktas du av vår kundservice för ytterligare frågor som våra leverantörer behöver för att sammanställa en offert. I samtalet med oss säkerställer vi att både kund och leverantör har samma förväntningar på affären. För GreenMatch oss är det viktigt att både kunder och leverantörer är nöjda med resultatet.

Ägarstruktur

GreenMatch ägs och drivs sedan 2014 av AWM Network i Köpenhamn. AWM Network har mångårig erfarenhet inom digital marknadsföring, strategi och varumärkesbyggande. AWM Network utvecklar och driver kvalitativa tjänster inom bland annat B2B och grön energi för framförallt Nordiska och Brittiska marknader.